Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar MINERVA IUNIE 2017 - SCORPION

Stiri

Horoscop lunar MINERVA IUNIE 2017 – SCORPION

Zile bune: 1, 4, 5, 8, 9, 10, 11, 19, 20, 24, 25, 29 şi 30.

Zile stresante: 2, 3, 7, 12, 15, 16, 22, 27, 28.

Relaţional: 1, 4, 5, 6, 8, 9,10, 11, 17, 18, 21, 23, 24, 25, 26, 30.

Financiar: 1, 2, 5, 6, 7, 8, 9, 12, 13, 15, 16, 22, 23, 25, 26, 29, 30.

Pentru că Soarele tranzitează în luna iunie, Casa a 8-a a sexualităţii şi a noilor începuturi, voi ar trebui să vă aşteptaţi ca Soarele să vă dea imboldul reînnoirii, de la sentimente la pasiune şi dorinţe supuse legilor universale ale iubirii şi cum cosmosului nu i te poţi împotrivi cred că vor avea o lună extraordinară.

Aşteptaţi-vă ca tot ce părea blocat în acest sens acum să se deschidă, să arunce o umbră de lumină asupra sentimentelor şi emoţiilor ascunse. Cei care sunt singuri pot folosi acest tranzit pentru a începe relaţii noi sau pentru a explora noi căi de stimulare a plăcerii carnale. Pentru asta nu ar strica să puneţi în dormitor un cristal roşu care să amplifice și mai mult energia forței vitale din această zonă.

CITEȘTE AICI: Totul despre zodia SCORPION

Pe de altă parte, dacă sunt persoane care nu vă vor în jur vor scăpa uşor de voi, dar îndepărtarea brutală nu este cel mai un mod de a face lucrurile. Cel mai bun lucru este să faceţi ca de obicei, să vă retrageţi într-un colţ al vostru şi să evaluaţi lucrurile – unde sunteţi, de ce sunteţi, ce vreţi, dacă doriţi cu adevărat să fiţi acolo sau să vă implicaţi.

Sunteţi persoane puternice şi vestea bună este că vă va fi relativ ușor să efectuaţi schimbări odată ce înţelegeţi ce trebuie să schimbaţi. Dar, mai întâi, trebuie să depuneţi eforturi serioase ca să vă imaginaţi cam cum ar fi dacă veţi schimba lucrurile şi chiar să discutaţi cu prietenii despre asta.

Apoi în a doua decadă a lunii iunie veți dori să faceţi curăţenie, la propriu şi la figurat, şi acasă şi profesional şi sufleteşte. În ultimele zile ale lunii iunie veţi fi nevoiţi să vă reevaluaţi poziţia chiar dacă pe unii acest lucru îi va enerva.

Relaţional, când vine vorba de iubire prindeţi aripi. Înainte de a vă angaja într-o nouă relaţie însă cred că ar fi cazul să priviţi lucrurile nu doar în ansamblu, ci să vă concentraţi pe pârghiile care acţionează întreg mecanismul sentimental, să simţiţi ce energii lucrează pentru voi.

Apoi, gândiţi-vă dacă este momentul să vă implicaţi într-o nouă relaţie, dacă simţiţi că trebuie să o faceţi, daţi-i drumul, dacă nu, faceţi stânga-mprejur. Vreţi mai mult de la relaţia care o aveţi? Proiectaţi ce anume doriţi de la partnera/ul vostru, ce o / îl face să fie deosebit, ce doriţi de la ea /el/? Vă face să vă simţiţi speciali când sunteţi alături? Dacă sunteţi invitaţi la vreo petrecere, mergeţi fără nicio problemă pentru că nu ştiţi pe cine aţi putea întâlni.

Profesional, trebuie să fiţi în primul şi primul rând cât se poate de serioşi. Sigur, puteți continua să rămâneţi încarceraţi în chestiuni de rutină, dar întrebarea pe care ar trebui să v-o puneţi este dacă faceţi într-adevăr ce va place. Și dacă nu, întrebaţi-vă care este scuza voastră? Sunteţi persoane extrem de puternice încât trebuie să vă asiguraţi că vă urmaţi destinul.

Colegii trag de voi, iar voi discutaţi despre orice, în nici un caz despre ceea ce ar trebui şi curând deveniţi neliniştiţi. Oricu, până la urmă, veţi afla şi nişte lucruri utile. Cu toate acestea nu va neglijaţi munca şi în a doua parte a lunii, succesul este al vostru, nu trebuie decât să vă asiguraţi că toate aranjamentele pe care le-aţi făcut lucrează în favoarea voastră. Orice problemă intervine, trebuie abordată cu diplomţie.

Financiar, astrele lucrează tot în favoarea voastră. Iunie este momentul să revigoraţi toate aranjamentele financiare pe care le aveţi sau sunt în plină desfășurare. Instinctul vostru financiar este admirabil și puteți câștiga mai mulți bani ajutându-i pe alții să devină mai bogați. Veniturile voastre vor spori fără prea multe eforturi dar trebuie să fiţi foarte bine determinaţi.

Ca sănătate, viaţa în aer liber sau frumusețea naturii nu reușesc să vă impresioneze, dar faceţi mişcare în măsura în care ieşiţi la o plimbare prin oraş. Puteţi să vă plimbaţi prin parc, să vă limpeiţi mintea pe marginea unui lac, dar la fel de bine vă puteţi refugia undeva la munte. Indiferent ce veţi face, veți fi uimiți de cât rapid se simplifică lucrurile cărora credeaţi că nu le mai daţi de capăt atunci când aveţi mintea limpede.

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top