Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar MINERVA IUNIE 2017 - GEMENI

Horoscop Lunar

Horoscop lunar MINERVA IUNIE 2017 – GEMENI

Zile bune: 1, 4, 5, 8, 9, 10, 11, 19, 20, 24, 25, 29 şi 30.

Zile stresante: 2, 3, 7, 12, 15, 16, 22, 27, 28.

Relaţional: 1, 4, 5, 6, 8, 9,10, 11, 17, 18, 21, 23, 24, 25, 26, 30.

Financiar: 1, 2, 5, 6, 7, 8, 9, 12, 13, 15, 16, 22, 23, 25, 26, 29, 30.

Iunie este una dintre perioadele cele mai luminoase ale anului pentru Gemeni. Vitalitatea și încrederea în sine sporesc aproape la maxim, și de acea presupun că este o lună bună să profitați de toate toate activitățile intelectuale care se ivesc – de la studiu, la scris (ficțiune, jurnal, eseu, reportaj) până la predare, orice din aceste laturi poate să le aducă sucesul, imaginația lor va fi debordantă și vor avea idei nu trăznite, ci originale, dovadă a minți lor creative. Succesul lor depinde de modul în care își pot transforma ideile în fapte. Cu alte cuvinte, șturlubaticul Gemeni va simți că este pe terem stabil și va fi mulțumit de tot cea ce face.

Citește aici: Totul despre zodia GEMENI

Cineva ar putea interpreta greșit mesajele voastre așa că trebuie să fiți atenți cui vă adresați și cum vă adresați, să nu iasă altă minune. Sau voi ați putea înțelege eronat ceea ce vi se propune sau vi se spune. Brusc s-ar putea să simțiți nevoia să vă implicați în acțiuni de voluntariat în ideea de a-i ajuta pe cei în suferință. Urmați impulsul și vedeți unde vă duce.

Dacă chiar doriți să cunoașteți pe cineva, ați putea fi deschiși la noi cunoștințepe 18 și pe 19 iunie, pentru voi socializarea este asemenea unei guri de aer tot așa cum prietenii sunt cei mai importanți în viața voastră, deocamdată până nu găsiți alte lucruri mai importante așa că vă puteți vedea cu ei undeva pe 23 sau 24 iunie.

Relațional. Interesant este că atenția lor se mută cumva de pe problemele de carieră pe cele personale și mai ales emoționale. Vor înțelege că nu este nevoie de compromisuri pentru o viață în doi chiar dacă vor fi câte unii care vor încerca să le bage bețe în roate, vor găsi resursele necesare să le depășească.

Revenirea în mers normal a lui Jupiter, aflat în semnul opozabil, Balanță, va îmbunătăți perspectivele ca ei să se îndrăgostească în această lună. Cei singuri vor avea multe ocazi de a-și întâlni jumătatea (nu neapărat sufletul pereche!) și mai repede decât se gândesc, relația să evolueze de maniera unei viitoare căsătorii.

De asemenea, vor face progrese în ce privește relația cei care au una, în sensul că vor înțelege că viața în doi este mult mai ofertantă decât aventurile de o seară sau că relația trebuie să treacă la un nivel superior, adică la legalizarea ei. Cei căsătoriți se pot confrunta cu probleme de tipul soțul/soția plictisiți să tot aștepte să se întâmple ceva să-și găsească nevoile în brațele altora. Cei care își doresc copi însă, au șansa ca barza să le trimită semnale.

Profesional aspectele planetelor nu sunt favorabile unor promovări sau unor schimbări de serviciu. Lăsați lucrurile să curgă și vedeți-vă de treabă. În schimb, este o perioadă bună să vă gândiți la viitor, la ambițiile voastre profesionale și care sunt căile pe care le-ați putea realiza, ce ocazii ar trebui să fructificați, totul în limitele legalități. Cei care nu sunt angajați și își caută un loc de muncă nu cred să găsească luna aceasta, dar să nu dispere căci vor găsi ceva înainte cu o zi sau două ca luna să se termine.

Financiar se întrevede o creștere a fluxului de bani după 11 iunie și vor merge într-un trend ascendent toată luna. Posibile probleme cu partenerul de viață pentru cheltuieli aparent nejustificate sau pentru imprumuturi făcute la voia întâmplării, ceea ce poate tensiona atmosfera în familie.

De fapt, bani sunt cheltuiți mai mult pe obiecte de uz personal și nu pentru amândoi. Veniturile lor pot fi îmbunătățite prin comisioanele care le revin din comercializarea eficientă a unor produse proprii sau ale firmei la care lucrează, avantajați în acest caz fiind cei care lucrează în domeniul marketingului. Banii pot veni și din varii investiții sau speculații financiare sau din diverse oportunități de câștig cu ajutorul prietenilor.

Sănătatea este extraordinară, fabuloasă aș spune! Respectarea unui regim de viață regulat și puțină mișcare nu strică. Săritul peste mese, în timp, se va dovedi dăunător.

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top