Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar MINERVA IUNIE 2017 - BERBEC

Horoscop Lunar

Horoscop lunar MINERVA IUNIE 2017 – BERBEC

Zile bune: 1, 4, 5, 8, 9, 10, 11, 19, 20, 24, 25, 29 şi 30.

Zile stresante: 2, 3, 7, 12, 15, 16, 22, 27, 28.

Relaţional: 1, 4, 5, 6, 8, 9,10, 11, 17, 18, 21, 23, 24, 25, 26, 30.

Financiar: 1, 2, 5, 6, 7, 8, 9, 12, 13, 15, 16, 22, 23, 25, 26, 29, 30.

Odată cu romantismul afişat în prima săptămână din iunie veţi încerca o altă reţetă şi asta numai pentru a vă răsfăţa partenerul de viaţă sau iubita/ul.

Vor fi impresionați! 9, 10 și 11 iunie sunt zile foarte bune pentru a iniția noi direcţii în dragoste, în muncă și în viață. Așa că să vă gândiți ce vreţi să faceți, apoi să acţionaţi!

Sa fiţi atenţi că pe 16 şi 17 aţi putea fi niţel mai preocupaţi de altele decât de partener sau de colegii de serviciu.

Nu lăsaţi ca stările dvs să impieteze asupra lucrurilor. În ultima săptămână din lună vi se întâmplă tot felul de lucruri fantastice, suteţi comunicativi până la exasperare, vă sugerez să săriţi peste detalii şi să priviţi imaginea de ansamblu. Puteţi completa lucrurile mai târziu, acum bucuraţi-vă pentru că urmează mini-vacanţa de Rusalii.

Relaţional. Cei care sunt într-o relaţie se mişcă cu foarte multă repeziciune spre o căsătorie. Există foarte mult dinamism în relaţiile lor și le este recomandat să permită iubirii să înflorească natural în luna care vine.

Vor fi foarte activi sexual și dacă îşi doresc un copil acum îl pot planifica fără probleme. Berbecii singuri vor putea găsi dragostea mai aproape decât cred. Oricum inma lor va bate mai repede şi, în acelaşi timp, vor trăi experienţe inedite.

Îşi doresc ca iubita/ul să le ofere echilibrul emoțional de care au nevoie în viața lor. Sentimentele partenerului vor conta foarte mult pentru voi datorită influenței lui Venus și ar trebui să fiţi atenţi cum vă comportaţi cu ei. Către sfârşitul lunii veți dori să petreceți mai mult timp cu împreună şi veţi avea ocazia dacă ne gândim că urmează vacanţa de Rusalii.

Profesional. Familia sau partenerul vor deveni importanţi pentru voi după 20 iunie, până atunci însă, problemele interne și chestiunile psihologice vor prevala asupra problemelor relaţionale, chiar dacă problemele de familie necesită o atenție imediată. Apoi, să nu uităm că în iunie, Saturn, Jupiter şi Pluto sunt retrograde.

Retrogradarea lui Neptun şi a Junonei vă va forța să reevaluaţi prieteniile și să renunţaţi la cele care nu vă mai aduc nimic. După 9 iunie, când şi Jupiter va reveni în mers normal, perioada va fi favorabilă călătoriilor în străinătate.

În ultima săptămână a lunii, astrele vă avertizează să vă controlați ieşirile şi impulsivitatea faţă de colegi şi chiar de şefi, mai bine folosiţi-o pentru a vă dezvolta imaginația şi să aprofundaţi o serie de cunoștințe prin lectură sau să vă preocupe învăţarea unei noi discipline. Oportunități pentru o călătorie de serviciu, toată luna.

Financiar. Posibilă promovare la locul de muncă încă de la începutul lunii iunie. Afacerile vor prospera, mai mult au și șansa să dezvolte noi abilități legate de muncă. Banii pot veni prin tranzacționarea unor acțiuni și obligațiuni. Instinctul de cumpărător este foarte bun, dar fructificaţi-l abia după 5 iunie.

După 21 iunie banii pot veni din investiții pe termen lung. Banii mai vin, de asemenea, din vânzarea de proprietăţi și cu ajutorul membrilor familiei.

Favorizaţi sunt cei care lucrează în domeniul publicităţii, vânzări, imobiliare, industria auto.

Ca Sănătate vor da semne de oboseală de pe urma stresului cumulat, undeva după 20 iunie când nivelul lor de energie va fi extrem de scăzut. Trebuie să învăţaţi să vă gestionaţi volumul de muncă şi să mâncați inteligent.

Este important să vă păstraţi puterea emoțională, lucrând pentru un mediu familial relaxat. Sănătatea poate fi îmbunătățită dacă recurgeţi la un regim alimentar adecvat.

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top