Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar MINERVA IUNIE 2017 - BALANȚĂ

Horoscop Minerva

Horoscop lunar MINERVA IUNIE 2017 – BALANȚĂ

Zile bune: 1, 4, 5, 8, 9, 10, 11, 19, 20, 24, 25, 29 şi 30.

Zile stresante: 2, 3, 7, 12, 15, 16, 22, 27, 28.

Relaţional: 1, 4, 5, 6, 8, 9,10, 11, 17, 18, 21, 23, 24, 25, 26, 30.

Financiar: 1, 2, 5, 6, 7, 8, 9, 12, 13, 15, 16, 22, 23, 25, 26, 29, 30.

În general, luna iunie pentru ei este una bună, Soarele tranzitează semnul Gemeni, pentru Balanţe, Casa a 9-a – călătorii în cele mai îndepărate puncte, învățământul academic, dar şi acumularea de noi informaţii aşa că v-aş propune Balanţelor să folosiţi acest tranzit pentru a cunoaşte noi locuri, pentru a dobândi noi cunoștințe și pentru a sesiza perspectivele pe care le aveţi.

De asemenea, dacă vă plac cristalele, nu ezitaţi să apelaţi la cuarţul de stâncă pentru a vă spori înţelepciunea şi iluminarea interioară. Veţi fi luminoşi şi căldura voastră îi va insufla pe cei din jur, iată măcar un motiv pentru care oamenii vă iubesc. Veţi fi căutaţi de prieteni cel puţin în prima săptămână.

Lucrurile merg bine pentru voi, cineva la care ţineţi are nevoie de puţin ajutor în organizarea unui eveniment şi veţi fi alături de el. În a doua parte a lunii trăiți un sentiment de abandon şi de dor de ducă astfel că s-ar putea să decidă să plece undeva câteva zile sau măcar într-un city-brake.

Dacă nu vă permiteţi o asemenea escapadă, daţi câteva ture în jurul blocului şi va fi bine. Dacă tot nu vă liniştiţi, atunci luaţi-vă câteva zile libere şi plecaţi undeva. La urma urmei, sunteţi sensibili la frumuseţile Naturii!

În ce priveşte aspectul relaţional, aveţi energia necesară să vă liniştiţi şi să vă manifestaţi în mijlocul familiei. Mai mult, sunteţi atractivi pentru partenerii voştri, iar copiii, acolo unde sunt, sunt topiţi după voi. Ce mai una alta, sunteţi atractivi, exercitați o fascinaţie extraordinară asupra celor pe care îi iubiţi. Dacă sunteţi singuri, va sări din grămada de prietene cea care să facă să vă bată inima mai repede.

Sau este cineva care vrea să fie mai tot timpul în preajma voastră, fiţi atenţi că poate fi persoana alături de care să vă trăiţi toată viaţa. Prietenii vă văd ca pe cei mai minunaţi oameni.

Dacă tot sunteţi atât de curtaţi, rugaţi-i să nu facă glume care ar putea duce la tensionarea relaţiei. Cineva pe care-l iubiți are nevoie de un mic ajutor care ţine de organizare, este vorba despre cineva din familie, aşa că vă sugerez să începeţi cu dulapurile! Sau, după caz, dacă este vorba despre relaţie, vorbiţi despre viața lor sentimentală. Veți recunoaște sursa problemei când o să auziţi despre ce este vorba.

Profesional se pare că ideile voastre sunt minunate și că energia de care daţi dovadă este excelentă, cel puţin în prima parte a lunii. Să nu vă mire dacă toată lumea vrea să faceţi parte din echipa lor. Pe fruntea voastră scrie câştigător. Dacă aţi fost plecaţi, colegii v-au simţit lipsa aşa că o s-o ţineţi tot într-o amintire şi poveşti.

Moment numai bun ca din a doua decadă şeful să intervină şi să vă ceară să reveniţi la muncă mai cu spor. Spontaneitatea este un atuu de forţă pentru în această perioadă. Și veți fi impresionați de cât de bine puteţi să rezolvaţi lucrurile. Activitatăţile pro bono pot fi utile ca intermediar, iar cineva care merită chiar are nevoie de ajutorul vostru. Sunteţi mai mult decât fericiţi să vă folosiţi calităţile neştiute de ceilalţi.

Din punct de vedere financiar, este o perioadă un pic obositoare pentru voi până prin 21 iunie 2017, când acest aspect se va îmbunătăţi considerabil şi veţi reuşi să puneţi deoparte banii de care aveţi nevoie pentru o vacanţă de vis, pentru studii dacă doriţi să mai faceţi ceva, dar şi pentru gospodărie.

Ca sănătate, luna aceasta sunteţi o bombă energetică, cel puţin până pe 20 iunie, după care va trebui să încetiniţi ritmul dacă nu vreţi să intraţi în colaps. V-aş sugera să vă treziţi cu o jumătate de oră mai devreme şi să porniţi spre birou aşa, ca într-o plimbare. Seara ieşiţi cu prietenii la sală, la bazin, practicaţi un sport care să vă prermită să faceţi mişcare.

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top