Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOP LUNAR: AUGUST - VARSATOR

Horoscop Lunar

HOROSCOP LUNAR: AUGUST – VARSATOR

Citeste HOROSCOPUL LUNII AUGUST 2014 pentru zodia VARSATOR

HOROSCOP LUNA AUGUST VARSATOR. Relatiile parteneriale vor intra intr-un lung proces de schimbare. Se contureaza discutii aprinse atat cu partenerul de viata, cat si cu persoanele alaturi de care esti implicat in colaborari socio-profesionale. Relatiile vechi vor incepe sa se deterioreze, facand loc altora noi.

Este bine sa faci un pas inapoi, sa iti analizezi pe indelete relatiile in care esti implciat si actiunile comune cu altii. Pot incepe negocierile pentru o colaborare noua cu efecte pe termen lung. Pe parcursul lunii august, daca ai sa ai rabdare, vei reusi sa observi premisele schimbarii, dar este greu de estimat unde te vor duce aceste schimbari din sectorul partenerial.

HOROSCOP LUNA AUGUST VARSATOR. Dupa 15 august, influxurile astrale se vor muta pe capitolul financiar, in special pe folosirea si administrarea banilor comuni cu altii: partener de viata, rude, colaboratori profesionali. Incepe o etapa de un an de zile in care vei beneficia de sprijin material de la persoanele mentionate.

Pot intra in discutie mostenirile, rezolvarea unor datorii mai vechi si relationari fructuoase cu institutii financiare. In continuare fii prudent la relatiile cu sefii si la imaginea ta publica.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top