Connect with us

Revistateo.ro

Citeste HOROSCOPUL LUNII AUGUST 2014 pentru zodia TAUR

Horoscop Lunar

HOROSCOP LUNAR: AUGUST – TAUR

Citeste HOROSCOPUL LUNII AUGUST 2014 pentru zodia TAUR

HOROSCOP LUNA AUGUST TAUR.Sectorul domestic si relatiile cu membrii familiei te solicita mult. Este o perioada favorabila reamenajarilor interioare, reparatiilor de anvergura, achizitionarii de bunuri patrimoniale. Exista si varianta sa iti schimbi locatia in care locuiesti sau sa cumperi, sa vinzi o casa, un teren.

Se recomanda prudenta si verificarea atenta a surselor de foc si de aer din spatiul locativ. Pot aparea avarii greu de estimat si controlat. Relatiile cu membrii familiei sunt contradictorii. Este posibil sa fie o mare discrepanta intre planurile tale domestice si planurilor celorlalti membri.

HOROSCOP LUNA AUGUST TAUR.Temerile legate de faptul ca neintelegerile vor lua amploare in casa elimina-le prin discutii deschise si mai multa intelegere fata de ceilalti.

In domeniul profesional se va incheia o etapa importanta in preajma datei de 10 august. Imagina ta publica, pozitia sociala, relatiile cu sefii se vor schimba definitiv. Colaborarile profesionale sunt tensionate, existand posibilitatea destramarii definitive a unora care dureaza de mult timp. La capitol amoros se anunta chef de distractii, aventuri, dar si intensificarea sentimentelor fata de copii si fata de persoana iubita.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top