Connect with us

Revistateo.ro

Citeste HOROSCOPUL LUNII AUGUST 2014 pentru zodia SCORPION

Horoscop Lunar

HOROSCOP LUNAR: AUGUST – SCORPION

Citeste HOROSCOPUL LUNII AUGUST 2014 pentru zodia SCORPION

HOROSCOP LUNA AUGUST SCORPION.Domeniul profesional primeste influxuri astrale noi, deschizandu-ti astfel o perioada in care vor surveni schimbari importante. Se vor contura schimbarea locului de munca, a sefilor, schimbarea ambientului de lucru, dar sunt posibile schimbari si in imaginea ta publica sau in pozitia sociala.

Fii prudent, pentru ca exista hibe ascunse vizavi de aspectele enumerate. Rasturnarile neasteptate de situatie in domeniul socio-profesional va trage dupa sine si neplaceri in sectorul domestic. Mai ales in preajma datei de 10 august, relatiile familiale sunt tensionate si vor lua o alta turnura.

HOROSCOP LUNA AUGUST SCORPION.Totusi se vor lamuri chestiuni patrimoniale si cu putin efort si bunavointa se va cadea la pace pe orice tema. Relatiile cu prietenii se vor accentua in a doua parte a lunii. Posibil sa intalnesti oameni noi, de buna calitate, alaturi de care vei dezvolta prietenii deosebite si pe termen lung.

Ar fi bine sa iti selectezi mai atent anturajul si sa renunti la relatiile nepotrivite sau la cele care-ti impiedica progresul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top