Connect with us

Revistateo.ro

Citeste HOROSCOPUL LUNII AUGUST 2014 pentru zodia SAGETATOR

Horoscop Lunar

HOROSCOP LUNAR: AUGUST – SAGETATOR

Citeste HOROSCOPUL LUNII AUGUST 2014 pentru zodia SAGETATOR

HOROSCOP LUNA AUGUST SAGETATOR. Relatiile cu strainatatea sunt o tema importanta pentru tine, pe tot parcursul lunii august. Ti se deschid posibilitati noi de a calatori peste mari si tari, fie in scop turistic, fie in scop profesional sau la studii. De asemenea, componenta educationala va fi scoasa in evidenta.

Asta inseamna ca vei fi nevoit sa iti continui studiile, nu neaparat intr-un cadru organizat institutionalizat, cat intr-unul personal, autodidact. Imbogatirea bagajului tau de informatii si cunostinte te va conduce incet, dar sigur catre obtinerea unor competente profesionale noi si mai departe la noi performante in domeniul profesional.

HOROSCOP LUNA AUGUST SAGETATOR. Deschide-ti mintea si sufletul catre exeperiente noi si catre un alt tip de filozofie a vietii. Daca ti-ai propus calatorii in luna august, fii prudent si ia-ti toate masurile de precautie. Posibil anumite demersuri de calatorie sau studii sa intarzie, sa se amane sau pur si simplu sa se opreasca definitiv.

Tine cont de avertismentele vocii tale interioare, dar si de cele exterioare. Socio-profesional esti favorizat mai ales in partea a doua a lunii. Dialogurile cu sefii, cu reprezentantii institutiilor oficiale iti vor aduce posibilitati noi de afirmare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top