Connect with us

Revistateo.ro

Citeste HOROSCOPUL LUNII AUGUST 2014 pentru zodia RAC

Horoscop Lunar

HOROSCOP LUNAR: AUGUST – RAC

Citeste HOROSCOPUL LUNII AUGUST 2014 pentru zodia RAC

HOROSCOP LUNA AUGUST RAC.Este bine sa fii atent la capitolul financiar. Incepe o perioada de schimbari majore vizavi de sursele tale de venit. Primesi bani, bunuri sau favoruri din activitatea profesionala desfasurata la un loc de munca oficial. Insa, temerile tale legate de lipsa banilor sau de insuficienta lor sunt accentuate si deloc fondate.

Detaseaza-te, ai rabdare si incredere ca universul iti ofera tot ce ai nevoie si mai ales la momentul potrivit. Perioada aceasta de tranzitie de la vechile surse de finantare la altele noi este lunga si anevoioasa, dar analizata in detaliu vei observa ca de fapt te descurci onorabil.

HOROSCOP LUNA AUGUST RAC.Infraneaza-ti tentatia cheltuielilor. Alcatuieste liste stricte de cumparaturi si urmeaza-le intocmai. In preajma datei de 10 august este posibil sa simti o mare insecuritate materiala, dar sunt momente pasagere pe care le poti depasi cu discernamant si luciditate.

Relatiile cu anturajul apropiat sunt bune in special dupa 15 august. Poti lega prietenii noi cu oameni de calitate. De asemenea, calatoriile pe distante scurte, fie in scop turisitic, fie in scop profesional sunt alte teme importante ale perioadei analizate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top