Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar AUGUST - PESTI

Horoscop Lunar

HOROSCOP LUNAR: AUGUST – PESTI

Horoscopul lunii august pentru zodia PESTI – Afla ce ti-au pregatit astrele pentru toata luna

HOROSCOP LUNA AUGUST – PESTI. Incepand cu luna august incepe sa bata vantul schimbarii in sectorul muncii. Se pare ca vei avea mult de lucru la serviciu, insa gustul dulce-amar va predomina atat in relatiile de serviciu, cat si in rezultatele obtinute in urma eforturilor tale depuse in acest segment de viata.

Posibil chiar sa te gandesti la abordarea unui alt loc de munca, intr-un alt domeniu de activitate. Se recomanda atentie mare si la capitolul sanatate. Tumultul profesional te va obosi mult. Probabilitatea ca afectiunile inimii si coloanei vertebrale sa se accentueze este mare.

HOROSCOP LUNA AUGUST – PESTI. Dozeaza-ti eforturile si ordoneaza-ti treburile astfel incat sa ai momente de odihna. Consultatiile si analizele medicale pot fi frecvente, dar abordeaza-le cu seriozitate si urmeaza sfaturile specialistilor in domeniu. Dupa 15 august se vor anima relatiile parteneriale.

Unii nativi Pesti pot fi ceruti in casatorie sau macar vor avea posibilitatea de a anunta pe toti cei apropiati ca sunt implicati intr-o relatie oficiala. De asemenea, propunerile de colaborare profesionala sunt o alta tema importanta a lunii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top