Connect with us

Revistateo.ro

Citeste HOROSCOPUL LUNII AUGUST 2014 pentru zodia LEU

Horoscop Lunar

HOROSCOP LUNAR: AUGUST – LEU

Citeste HOROSCOPUL LUNII AUGUST 2014 pentru zodia LEU

HOROSCOP LUNA AUGUST LEU. Stralucesti pe tot parcursul lunii. Beneficiezi de multa energie si astfel vrei sa urnesti muntii din loc. Consumul fizic si nervos este la cote mari, avand nevoie de pauze regulate pentru a te reface. Iti sunt favorizate activitatile care vizeaza ingrijirea trupului si rafinarea sufletului tau.

Adopta o dieta de sezon, mergi la sedinte de masaj, de exercitii fizice usoare si inconjoara-te de oameni veseli si progresisti. Incepe o perioada de un an de zile in care ai sanse deosebite pentru a-ti modela personalitate si reconfigura tot parcursul vietii. De aceea, bine este sa te concentrezi doar pe tine si pe ceea ce ai tu nevoie.

HOROSCOP LUNA AUGUST LEU. Relatiile cu ceilalti, activitatile socio-profesionale, distractiile, frivolitatile lasa-le deoparte sau implica-te in ele la minimum posibil. O colaborare profesionala sau un parteneriat conjugal se pot incheia in preajma datei de 10 august.

Renunta la relatiile si activitatile comune cu altii care te nemultumesc sau te impiedica sa evoluezi in vreun fel. Veniturile iti cresc, datorita muncii depuse la locul de munca, insa dupa 15 ale lunii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top