Connect with us

Revistateo.ro

Citeste HOROSCOPUL LUNII AUGUST 2014 pentru zodia GEMENI

Horoscop Lunar

HOROSCOP LUNAR: AUGUST – GEMENI

Citeste HOROSCOPUL LUNII AUGUST 2014 pentru zodia GEMENI

HOROSCOP LUNA AUGUST GEMENI. Calatoriile pe distante scurte, intalnirile si dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat sunt frecvente pe tot parcusul lunii. Este bine sa asculti mai mult si sa eviti divulgarea planurilor tale de viitor. Mentalul iti este foarte rascolit, de aceea, rezerva-ti momente pentru relaxare, odihna si plimbari in aer liber.

Incepe o perioada favorabila pentru acumularea cunostintelor noi, pentru schimb de informatii, pentru dialog la toate nivelurile vietii. Pe de alta parte este posibil sa iti faci prieteni noi, sa aduci in preajma ta oameni deosebiti, alaturi de care vei dezvolta relatii trainice si folositoare.

HOROSCOP LUNA AUGUST GEMENI. Foarte important este faptul ca vei aborda cu totul altfel viata si evenimentele ei. Sistemul valorilor tale morale, filozofice se va imbogati cu aspecte noi si benefice.

Renuta la tiparele mentale invechite, la relatiile nemultumitoare si deschide-te catre nou si progres. Casa si familia vor ocupa un loc aparte in preocuparile tale cotidiene in a doua parte a lunii. Se intrezaresc schimbari deosebite si discutii favorabile cu membrii familiei pe orice tema.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top