Connect with us

Revistateo.ro

Citeste HOROSCOPUL LUNII AUGUST 2014 pentru zodia FECIOARA

Horoscop Lunar

HOROSCOP LUNAR: AUGUST – FECIOARA

Citeste HOROSCOPUL LUNII AUGUST 2014 pentru zodia FECIOARA

HOROSCOP LUNA AUGUST FECIOARA.In prima parte a lunii esti introvertit, neavand chef de companii zgomotoase sau actiuni de anvergura. Este bine sa meditezi pe indelete la oamenii si evenimentele din viata ta, pentru a intelege unde trebuie sa aduci imbunatatiri.

Providenta te ajuta discret, in umbra si iti creeaza contexte de viata in care sa te lamuresti vizavi de tot ce te framanta. In mod special in chestiunile familiale vei primi ajutor nesperat si rasturnari de situatie greu de estimat si prevazut.

HOROSCOP LUNA AUGUST FECIOARA.De asemenea, relatia cu partenerul de viata si colaborarile profesionale vor primi un plus de energie benefica, dar la fel de misterioasa si greu de inteles. Foloseste perioada lunii august pentru a te detasa de tumultul cotidian si pentru a sta mai mult de vorba cu tine. Discutiile tainuite cu cineva din anturajul profesional te vor ajuta sa deslusesti itele de la locul de munca.

In preajma datei de 10 august se va incheia o etapa profesionala, fie prin schimbarea conditiilor de munca, fie prin finalizarea unei activitati profesionale. Sanatatea este un capitol vulnerabil, in special pe segmentele inimii si coloanei vertebrale. Consultatiile medicale sau analizele pot fi frecvente.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top