Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOP LUNAR: AUGUST - CAPRICORN

Horoscop Lunar

HOROSCOP LUNAR: AUGUST – CAPRICORN

Citeste HOROSCOPUL LUNII AUGUST 2014 pentru zodia CAPRICORN

HOROSCOP LUNA AUGUST CAPRICORN. Capitolul financiar este foarte activ mai ales in prima parte a lunii. Se intrezaresc schimbari majore vizavi de resursele materiale comune cu partenerul de viata, rudele si colaboratorii profesionali. Deocamdata vei primi informatii subtile vizavi de aceste schimbari, dar mai ales personajele mentionate isi vor retrage sustinerea, orientandu-se catre alte surse de finantare.

Este bine sa cheltuiesti strictul necesar, sa faci economii si sa fii prudent la documentele financiare. Tentatia de a lua un credit sau de investitii pe termen lung este mare si periculoasa. Gandeste-te pe indelete daca chiar este nevoie sa te hazardezi in astfel de cheltuieli.

HOROSCOP LUNA AUGUST CAPRICORN. Exista hibe ascunse care in orice moment iti pot rasturna planurile de viitor. In preajma datei de 10 august se va incheia o etapa de castig din munca proprie. Poti primi bani, o prima, cadouri sau favoruri de la locul de munca. A doua parte a lunii iti aduce chef de calatorii sau de studii inalte.

Chiar ai sanse deosebite de a te implica intr-un program de invatare pe termen lung sau in strainatate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top