Connect with us

Revistateo.ro

Citeste HOROSCOPUL LUNII AUGUST 2014 pentru zodia BERBEC

Horoscop Lunar

HOROSCOP LUNAR: AUGUST – BERBEC

Citeste HOROSCOPUL LUNII AUGUST 2014 pentru zodia BERBEC

HOROSCOP LUNA AUGUST BERBEC.Amestecul intre distractii, activitate profesionala, relatii sentimentale este accentuat pe tot parcursul lunii. Esti creativ, inspirat si bine ar fi sa iti indrepti atentia si eforturile catre un hobby sau activitati impreuna cu copiii.

Totusi, personalitatea ta va iesi mult in evidenta, riscand sa ii deranjeze pe ceilalti. Fii prudent si evita frivolitatile, relatiile superficiale si risipirea in prea multe distractii si aventuri. In preajma datei de 10 august se contureaza schimbari in relatiile cu prietenii.

HOROSCOP LUNA AUGUST BERBEC.Posibil sa te indepartezi de unii datorita cheltuielilor comune sau datorita copiilor sau persoanei iubite. Foarte usor pot aparea neplaceri in relatiile sentimentale.

A doua parte a lunii iti aduce multa activitate la serviciu sau acasa, cu preponderenta treburi domestice de rutina. Relatiile colegiale sunt tensioante, insa vor exista si momente bune. Va incepe o noua etapa profesionala, fie prin diversificarea activitatii de la locul de munca, prin schimbarea conditiilor de munca fie te vei orienta catre un loc de munca cu totul nou. Sanatatea este vulnerabila, recomandabil fiind sa consulti specialisti in functie de caz.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top