Connect with us

Revistateo.ro

Citeste HOROSCOPUL LUNII AUGUST 2014 pentru zodia BALANTA

Horoscop Lunar

HOROSCOP LUNAR: AUGUST – BALANTA

Citeste HOROSCOPUL LUNII AUGUST 2014 pentru zodia BALANTA

HOROSCOP LUNA AUGUST BALANTA.Esti inconjurat de prieteni si multi sustinatori. Cu toate ca pot exista neplaceri seriose in aceste tipuri de relatii, cu putin efort si discernamant vei reusi sa te descurci cu bine. Deocamdata este o perioada de tatonari in toate tipurile de relatii, asa incat fereste-te sa te lasi prea mult pe mainile altora.

Pana in preajma datei de 15 august, dialogurile si intalnirile cu altii iti vor deschide posibilitati de colaborare in cadrul unor proiecte cu efecte pe termen lung. Totusi verifica atent propunerile care ti se fac si informatiile vehiculate in preajma ta.

HOROSCOP LUNA AUGUST BALANTA.O relatie sentimentala, perceptia ta vizavi de iubire si implicatiile ei se vor modifica definitiv in preajma datei de 10 august. Copiii sunt un alt capitol sensibil in luna august.

A doua parte a lunii iti va aduce dorinta de interiorizare si odihna in locuri retrase. Recomandabil este sa iti iei zile libere si sa te ocupi pe indelete de sanatatea si linistea ta sufleteasca. Afectiunile legate de segmentele aparatului digestiv si zona periferica a picioarelor se pot accentua.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top