Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop decembrie 2014 - Berbec

Horoscop Lunar

Horoscop lunar Aprilie 2014 – Berbec

Horoscop lunar – aprilie 2014 – Berbec – General
Soarele in Berbec va aduce un plus de vitalitate, mai ales in prima perioada a lunii Aprilie, cu un mic ajutor venind si din partea lui Uranus. Totusi, Marte, planeta care guverneaza berbecul nu este in cea mai buna forma asa ca nu sunt excluse micile surprize.

Horoscop lunar – aprilie 2014 – Berbec – Dragoste si cuplu
Cu Marte in casa uniunii viata voastra de cuplu se anunta una foarte palpitanta,pasionala si plina de sare si piper in luna Aprilie 2014. Masurati-va gesturile si reactiile pentru ca Marte se afla in mers retrograd si in „relatii” nu tocmai bune cu celelalte planete ceea ce va poate aduce o stare de nerabdare, tendinte agresive, dar si diverse incidente. Nu cedati impulsurilor de moment!

Horoscop lunar – aprilie 2014 – Berbec – Cariera si bani
O zona sensibila pentru voi in luna Aprilie se anunta a fi cea a litigiilor, proceselor, concurentei sau competitiilor. Treceti printr-o perioada dinamica si solicitanta care va marcheaza si va aduce un stres in plus in viata de zi cu zi, dar aveti sansa sa va valorificati abilitatile intelectuale si talentul daca munciti sistematic si nu luati decizii pripite.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top