Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOP LUNA OCTOMBRIE TAUR

Horoscop Lunar

HOROSCOP LUNA OCTOMBRIE TAUR

HOROSCOP LUNA OCTOMBRIE TAUR. Ai multă treabă la serviciu în prima parte a lunii. Relațiile colegiale sunt tensionate, însă depinde doar de tine să dirijezi lucrurile către un făgaș bun.

Sănătatea este vulnerabilă și de aici consultațiile, analizle medicale pot fi frecvente. Se recomandă prudență, dozarea eforturilor, evitarea analizelor și spațiilor aglomerate în preajma datei de 8 octombrie.

HOROSCOP LUNA OCTOMBRIE TAUR

Vizate sunt segmentele capului și cele ale aparatului renal. Intervalul 10 – 25 octombrie îți poate aduce neînțelegeri majore în relațiile de profesionale, deoarece comunicare este defectuoasă.

HOROSCOP LUNA OCTOMBRIE TAUR. Recomandabil este să te gândești bine înainte de a discuta cu șefii, colegii de serviciu sau înainte de a semna documente.

Relațiile parteneriale sunt bune în a doua parte a lunii. Se conturează o etapă nouă de colaborare, în care poți primi oferte bune de implicare în proiecte pe termen scurt.

Totuși, deciziile majore, implicarea în acțiuni profesionale noi, lasă-le după 24 octombrie, când gândirea se limpezește.

CITESTE HOROSCOPUL LUNII OCTOMBRIE

» BERBEC » TAUR »GEMENI » RAC » LEU » FECIOARA » BALANTA » SCORPION » SAGETATOR » CAPRICORN » VARSATOR » PESTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top