Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOP LUNA OCTOMBRIE GEMENI

Horoscop Lunar

HOROSCOP LUNA OCTOMBRIE GEMENI

HOROSCOP LUNA OCTOMBRIE GEMENI. În prima parte a lunii ești preocupat de relațiile sentimentale, distracții sau hobby-uri.

Toate bune și frumoase, însă cei dragi îți pot umbri cheful jucăuș. Tensiuni majore pot apărea în intervalul 10 – 25 octombrie, deoarece se vor relua discuții pe teme mai vechi, parțial înțelese sau nefinalizate.

Ascultă ce îți spun cei dragi și oferă-le încredere și iubire necondiționată. La serviciu este multă forfotă pe tot parcursul lunii.

HOROSCOP LUNA OCTOMBRIE GEMENI. Relațiile colegiale sunt deficitare, fiind recomandabil să îți îndeplinești îndatoririle profesionale corect și la timp, bazându-te mai mult pe forțele tale.

Relațiile cu prietenii și cu persoanele care te susțineau în domeniul socio-profesional vor cunoaște un final de etapă. Unele dintre aceste persoane se vor îndepărta de tine definitiv.

Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului uro-genital, dar spre finalul lunii sunt momente favorabile pentru a rezolva cu bine afecțiunile mai vechi sau mai noi.

CITESTE HOROSCOPUL LUNII OCTOMBRIE

» BERBEC » TAUR »GEMENI » RAC » LEU » FECIOARA » BALANTA » SCORPION » SAGETATOR » CAPRICORN » VARSATOR » PESTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top