Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOP LUNA OCTOMBRIE

Stiri

HOROSCOP LUNA OCTOMBRIE 2014

CITESTE HOROSCOPUL LUNII OCTOMBRIE – ALEGE ZODIA

» BERBEC » TAUR »GEMENI » RAC » LEU » FECIOARA » BALANTA » SCORPION » SAGETATOR » CAPRICORN » VARSATOR » PESTI

HOROSCOP LUNA OCTOMBRIE . Nicoleta Svarlefus ne prezinta horoscopul lunii octombrie 2014 pentru fiecare zodie in parte. Iata ce declara astrologul despre urmatoarea perioada: „Se pare că ne pregătim nu numai de echinocţiul de toamnă dar că fiecare dintre noi trece printr-un proces de echilibrare şi calibrare fără precedent. Nu mai poate exista nimic care nu ne este necesar, iar ceea ce ne-a dezechilibrat va disparea din viaţa noastră, chiar dacă într-un mod destul de dur sau neaşteptat.

HOROSCOP LUNA OCTOMBRIE . De fapt toate aceste semnale au fost recepţionate cu ceva timp în urmă, doar că fiecare a amânat rezolvarea tensiunilor sau echilibrarea atmosferei. Acum se intervine din exterior, căci dezechilibrul de pe planeta noastră este maxim şi trebuie redresat.

Primul pas ar fi să cerem claritate atunci când avem nevoie de asigurare şi îndrumare. Doar că, trebuie să ştim că o primim împreună cu o imagine clară a tot ceea ce ne-a reţinut sau ne-a stat în cale. Aşa cum se întâmplă cu toate aspectele realităţii noastre, putem vedea unde am acţionat din frica sau din îndoială şi putem vedea tot ceea ce am refuzat sau nu am putut vedea înainte. Claritatea ne permite să vedem dincolo de propriile iluzii şi ne aduce mai aproape de adevăr. Problema este daca suntem pregătiţi sa facem asta.” spune Nicoleta Svarlefus pe site-u sau.

CITESTE HOROSCOPUL LUNII OCTOMBRIE – ALEGE ZODIA

» BERBEC » TAUR »GEMENI » RAC » LEU » FECIOARA » BALANTA » SCORPION » SAGETATOR » CAPRICORN » VARSATOR » PESTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top