Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop luna iunie 2014 - Berbec

Horoscop Lunar

Horoscop luna iunie 2014 – Berbec – Dragoste

Horoscop luna iunie 2014 – Berbec – Dragoste – Vezi ce iti rezerva astrele pentru luna iunie 2014

Horoscop luna iunie 2014 – Berbec – Dragoste. Guvernatorul vostru, Marte, este încă în zodia opusă şi agită iar apele prin viaţa de cuplu, dar vestea bună e că şi-a reluat mersul direct, după o prelungă retrogradare care s-a încheiat pe 20 mai, şi de acum ar trebui să-ţi canalizezi energia pozitivă spre rezolvarea problemelor acumulate în lunile anterioare în cuplu.

Horoscop luna iunie 2014 – Berbec – Dragoste. Aspectele care îl vizează pe Marte şi Uranus, aflaţi în conflict toată luna, poate genera tensiuni mari în cuplu, deci fii atent la ton, la agresivitatea de orice natură, la crizele de personalitate, care te pot viza şi pe tine, mai nervos şi mai agitat ca oricând, şi pe partener, căci, de la o ceartă minoră la un conflict imens nu e nevoie decât de o scânteie!

Horoscop luna iunie 2014 – Berbec – Dragoste. Cu atât mai dificil e momentul cu cât, un astfel de aspect nu a mai avut loc de 2 ani, deci s-a întors iar roata şi ai ajuns iar într-o situaţie de criză pentru tine şi jumătatea ta!

Horoscop luna iunie 2014 – Berbec – Dragoste. Nu ar fi chiar cel mai bun moment nici pentru iubire, Luna Neagră instalată în Leu de ceva vreme cam strică atmosfera când vine vorba de sentimente, lăsându-te adeseori furat de iluzii, de atracţii trecătoare, riscante, de iubiri nu tocmai benefice ţie, ca atare trebuie să rămâi atent în continuare cui îţi oferi inima sau… cu inima cui te joci, pentru că riscul unui eşec există!

Horoscop luna iunie 2014 – Berbec – Dragoste. Începutul lunii chiar îţi dă ghes să încerci o idilă înflăcărată, pasională, ca de vară, dar e posibil să nu fie chiar ceea ce ai nevoie! Ori tu, ori celălalt, ori… partenerul oficial care are încredere în tine.

BERBEC IUNIE 2014 DRAGOSTE» | BERBEC IUNIE 2014 – CARIERA» | BERBEC IUNIE 2014 – BANI + GENERAL»

INTOARCE-TE LA TOATE ZODIILE

Horoscop oferit de Acvaria.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top