Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop luna iunie 2014 - Berbec

Horoscop Lunar

Horoscop luna iunie 2014 – Berbec – Bani + General

Horoscop luna iunie 2014 – Berbec – Bani + General

În continuare, Berbecul e una din zodiile cele mai încercate în această perioadă, de vreme ce către voi îşi îndreaptă săgeţile – cu bune şi mai puţin bune – Marte şi Nodul Nord – din zodia opusă, Uranus – din propria zodie, Jupiter şi Pluto – de la zodii aflate la 90 de grade, ca atare voi, Berbecii, trebuie să fiţi mereu pe fază ca să faceţi faţă provocărilor deloc simple, dar probabil pe placul vostru!

Horoscop luna iunie 2014 – Berbec – Bani. Venus va trece prin zona dedicată banilor până pe 23 iunie, deci profită din plin de auspiciile sale pozitive, pentru a-ţi mai plăti din datorii, pentru a face cumpărăturile şi investiţiile necesare, pentru a găsi tot felul de idei profitabile prin care să-ţi mai echilibrezi balanţa financiară.

Horoscop luna iunie 2014 – Berbec – Bani. Ai putea face afaceri bune, mai ales în prima decadă, dar fii mult mai prudent cu banii la mijlocul lunii, când vei resimţi unele restricţii, limitări sau chiar blocaje în privinţa veniturilor tale, datorate poate unor erori mai vechi sau unor datorii care te trag de mânecă.

Horoscop luna iunie 2014 – Berbec – Bani. Ai putea dori să cumperi ceva pe care îl consideri vital pentru confortul tău personal, dar, când calculezi de ce bani dispui, ai putea fi nevoit să amâni sau să renunţi complet, pentru că nu-ţi ajung resursele. Abia finalul de lună sună ceva mai promiţător, dar toţi banii au o singură direcţie: buna funcţionare a vieţii domestice.

BERBEC IUNIE 2014 DRAGOSTE» | BERBEC IUNIE 2014 – CARIERA» | BERBEC IUNIE 2014 – BANI + GENERAL»

INTOARCE-TE LA TOATE ZODIILE

Horoscop oferit de Acvaria.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top