Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop luna iulie Varsator

Horoscop Lunar

Horoscop luna iulie Varsator

Horoscop luna iulie Varsator. Ai mult de lucru la serviciu pe tot parcursul lunii. Dar se pare că vei lucra cu plăcere, mai ales că beneficiezi și de susținerea colegilor. Este bine să depui toate eforturile necesare pentru a-ți aranja treburile de serviciu, întrucât este vorba despre schimbări majore cu efecte pe termen lung.

Horoscop luna iulie Varsator. Sănătatea poate avea de suferit, în special pe segmentele aparatului digestiv și osos. Consultațiile și analizele medicale, poate chiar și intervențiile chirurgicale sunt alte teme de interes. Capitolul partenerial este activat, însă marile schimbări, marile aranjamente le vei putea face începând cu 16 iulie.

Horoscop luna iulie Varsator. Totuși există multă vrajbă, atât în relația cu partenerul de viață, cât și în relația cu partenerii de afaceri, colaboratorii profesionali. Ar fi bine să te orientezi către persoane care îți sunt de folos și care te susțin cu adevărat în planurile tale de viitor.

Horoscop luna iulie Varsator. Relațiile cu șefii și cu autoritățile vor deveni tensionate spre finele lunii. Posibil să fii implicat în neplăceri la serviciu și de aici lesne, imaginea ta în ochii celorlalți sau poziția socială să fie discreditate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top