Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop luna iulie Taur

Horoscop Lunar

Horoscop luna iulie Taur

Horoscop luna iulie Taur. La serviciu se vor menține relații tensionate până în preajma datei de 26 iulie. Tentația de a munci prea mult este la cote mari, existând riscul să deranjezi cu elanul tău nepotrivit pe alocuri.

Horoscop luna iulie Taur. Controlează-ți reacțiile și ferește-te de a face și treburile altora. Relațiile cu rudele și prietenii apropiați sunt favorabile pe tot parcursul lunii. Se pot lega prietenii trainice, se pot alcătui proiecte comune, poți călători de agrement alături de persoane deosebite. Procesele de învățare-evaluare sunt bine aspectate, așa încât dacă ești implicat în vreo formă de instruire oficială, ai spor și succes.

Horoscop luna iulie Taur. În preajma datei de 12 iulie vor apărea vești legate de străinătate. Este vorba fie despre o relație cu cineva aflat departe de granițele țării care se va reconfigura sau finaliza, fie o etapă socio-profesională se încheie.

Horoscop luna iulie Taur. De la acest moment este posibil să abordezi un alt sistem al valorilor morale și spirituale. În plan domestic se vor contura schimbări majore de la jumătatea lunii. Începe o etapă de un an de zile în care poți faci schimbări radicale și definitive, atât în relațiile cu membrii familiei, cât și în privința spațiului în care locuiești.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top