Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop luna iulie Scorpion

Horoscop Lunar

Horoscop luna iulie Scorpion

Horoscop luna iulie Scorpion. Capitolul financiar este bine susținut de partenerul de viață sau de colaboratorii profesionali, în prima parte a lunii. Asta înseamnă că îți vor veni bani, bunuri sau favoruri de la și prin alții. Veniturile tale obținute din activitatea desfășurată la un serviciu oficial vor cunoaște o turnură, însă acum se vor întrezări vag, marile schimbări care se preconizează.

Horoscop luna iulie Scorpion. A doua parte a lunii îți va aduce multă forfotă în sfera socio-profesională. Reuniunile de serviciu sau cele familiale, dar cu multă lume vor fi frecvente. Se recomandă prudență, deoarce există un risc crescut de neplăceri serioase și pe termen lung cu șefii și cu reprezentanții instituțiilor oficiale.

Horoscop luna iulie Scorpion. Relațiile colegiale sunt tensionate, recomandabil fiind să te bazezi doar pe forțele tale. Călătoriile în străinătate sau cele în țară, dar pe distanțe lungi sunt o altă temă importantă a lunii iulie. Demersurile legate de călătorii sau de studii pe termen lung au succes.

Horoscop luna iulie Scorpion. Lărgește-ți orizontul cunoașterii, fie instruindu-te individual prin lecturi deosebite, vizionarea de filme bune, fie angrenându-te într-un program de instruire colectiv pe o temă necesară în planul profesional.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top