Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop luna iulie Sagetator

Horoscop Lunar

Horoscop luna iulie Sagetator

Horoscop luna iulie Sagetator. Colaborările profesionale și relația cu partenerul de viață sunt agreabile în prima parte a lunii. Se va putea cădea la pace pe orice subiect comun, ba chiar poți semna colaborări deosebite care îți vor aduce benificii în viitor.

Horoscop luna iulie Sagetator. Capitolul financiar este accentuat, atât în ceea ce privește veniturile tale obțiunte de la serviciu, cât și vizavi de banii, bunurile pe care le administrezi și folosești în comun cu alții. În preajma datei de 12 iulie se conturează un final de etapă de câștig din munca ta.

Horoscop luna iulie Sagetator. Posibil să primești o sumă de bani restantă sau alte favoruri. Partenerul de viață, rudele sau colaboratorii profesionali te susțin material, chiar dacă tu pe alocuri ești nemulțumit de ceea ce primești. Provocarea momentului constă în a învăța să trăiești cu resurse minime, dar suficiente pentru un trai decent.

Horoscop luna iulie Sagetator. A doua parte a lunii îți aduce dorință de elvare sufletească și apropiere de planul divin. Îți vor fi favorizate călătoriile îndepărtate, pelerinajele în locuri sfinte și studiile pe termen lung, fie pe teme spirituale, fie pe teme necesare în plan profesional.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top