Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop luna iulie Leu

Horoscop Lunar

Horoscop luna iulie Leu

Horoscop luna iulie Leu. Relațiile cu prietenii și protectorii sunt bine aspectate până la mijlocul lunii. Astfel, întâlnirile și dialogurile cu aceștia îți pot oferi idei bune și informații prețioase necesare în domeniul socio-profesional în care activezi.

Horoscop luna iulie Leu. În preajma datei de 12 iulie se va încheia o etapă profesională. Sunt posibile schimbări în activitatea profesională. Fie se schimbă condițiile de muncă, fie se schimbă anturajul profesional. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului osos, digestiv și pe articulații.

Horoscop luna iulie Leu. Folosește remedii naturiste și mai ales, odihnește-te mai mult. Analizele medicale și dialogurile cu medicii sau terapeuții naturiști pot fi frecvente. A doua jumătate a lunii îți aduce discuții tainice cu persoanele apropiate.

Horoscop luna iulie Leu. Este o perioadă favorabilă reevaluărilor în toate planurile vieții cotidiene. Se conturează mai schimbări în personalitatea ta și în felul în care te raportezi la lume și provocările ei. Intervalul 26 – 28 iulie îți aduce multă energie, insomnii și stări de spirit contradictorii. Ia-ți câteva zile libere și fii îngăduitor atât cu tine însuți, cât și cu alții.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top