Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop luna iulie Berbec

Horoscop Lunar

Horoscop luna iulie Berbec

Horoscop luna iulie Berbec. Domeniul socio-profesional va cunoaște un final de etapă în preajma datei de 12 iulie. Fie se încheie o activitate de la serviciu în care ai fost implicat de multă vreme, fie se schimbă condițiile de lucru, fie se schimbă șefii.

Horoscop luna iulie Berbec. Dacă ești într-o postură de conducere există riscul să o pierzi sau măcar să ți se limiteze responsabilitățile. Membrii familiei și treburile domestice îți pot aduce multă alinare. Este bine să vorbești cu cei dragi, să le ceri sfatul, dar și tu la rândul tău să le oferi ajutor acolo unde este cazul.

Horoscop luna iulie Berbec. Luna iulie este favorabilă pentru redecorarea casei, pentru achiziționare unor obiecte valoroase de patrimoniu și pentru întâlniri agreabile cu rudele.

Horoscop luna iulie Berbec. Până în preajma datei de 26 iulie, relațiile parteneriale mai sunt tensionate. Totuși profită de acest interval și renunță la relațiile care ți-au adus neplăceri sau la colaborările care te-au solicitat prea mult. Relațiile sentimentale și cele cu copiii se vor anima de la jumătatea lunii. Te poți îndrăgosti, iar gustul aventurilor va fi pregnant. Ferește-te de frivolități și de excese.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top