Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop luna iulie Balanta

Horoscop Lunar

Horoscop luna iulie Balanta

Horoscop luna iulie Balanta. Zona profesională este foarte activată pe tot parcursul lunii. Este bine să fii prezent și prudent vizavi de tot ce ține de imaginea ta socială și de locul pe care îl ocupi în cadrul unui loc de muncă oficial. Șefii te susțin, însă relațiile colegiale lasă mult de dorit.

Horoscop luna iulie Balanta. Tot ce se petrece în sfera socio-profesională are repercusiuni în planul relațiilor familiale. O etapă domestică se va încheia în preajma datei de 12 iulie. Poate fi vorba despre rezolvarea unor chestiuni legate de bunuri patrimoniale sau chiar există și varianta să te muți într-o altă locație.

Horoscop luna iulie Balanta. Însă, totul va avea legătură și cu resursele materiale de care dispui acum, pentru a investi în casă și familie. De asemenea, relațiile cu membrii familiei sunt tensionate, însă tot de la bani pornesc divergențele. Relațiile parteneriale vor cunoaște reveniri, reevaluări sau reconfigurări începând cu 22 ale lunii.

Horoscop luna iulie Balanta. O relație partenerială mai veche se poate reactiva sau se pot schimba anumite condiții în cadrul desfășurării ei. Prietenii îți sunt în preajmă și chiar te vor susține în proiectele tale de viitor. Evită să vorbești prea mult și să faci destăinuri personale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top