Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOP KARMIC VARA 2016. Tulburarile fiecarei zodii

Stiri

HOROSCOP KARMIC VARA 2016. Tulburarile fiecarei zodii

HOROSCOP KARMIC VARA 2016. Vara aceasta, fiecare zodie va trece prin mai multe etape evolutive, mai ales din punct de vedere amoros. Afla cum vei sta cu karma in vara lui 2016.

Berbec

Principala ta preocupare pe durata celor trei luni de vara va fi sa iti mentii pozitia pe care ai capatat-o cu multa stradanie. Din punct de vedere karmic, va trebui sa inveti lectia sacrificiului, mai ales daca tinzi spre o functie si mai mare decat cea pe care o ai deja.

Taur

Recastigarea increderii in sine este capitolul la care vei lucra cel mai mult in lunile iunie, iulie si august. Te vor preocupa mai mult decat niciodata in ultimii ani aspecte legate de sufletul tau, de ratiune, de complementaritate, de empatie sociala.

Gemeni

Principala lectie pe care ti-o aduce vara lui 2016 este axata pe sectorul prieteniei. Confuziile din ultimele luni legate de loialitate te vor determina sa iti reevaluezi prietenii.

Top 4 zodii de barbati care saruta mai fierbinte decat vara

Cele 4 zodii cu care trebuie sa iti petreci VACANTA DE VARA

Rac

Dragostea ramane un capitol incert, asta daca ti-ai terminat ultimele relatii pentru ca nu te simteai liber si suficient de inteles in ele. Te vor macina in continuare lucruri pe care nu ai cum sa le controlezi. Ti-ai dori sa citesti gandurile celorlalti, insa, pentru asta, va trebui sa cunosti oamenii altfel decat te-ai obisnuit sa ii scanezi pana acum.

Leu

Va fi un sezon cald foarte bun pentru tine. Vei reusi sa restabilesti vechi relatii de prietenie, sa te reevaluezi astfel incat sa castigi din nou increderea in fortele proprii.

Fecioara

Vara va fi una torida pentru tine din punct de vedere sentimental. Nu vei trai o iubire de-o vara, ci mai multe, iar din fiecare experienta vei porni in toamna acestui an cu o serie de invataturi importante.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top