Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop iunie 2016 Taur

Horoscop Lunar

Horoscop iunie 2016 Taur

Horoscop iunie 2016 Taur: Marea Cruce Cosmica Mutabila te pune la incercare toata luna.

Conjunctia formata de Venus, planeta care te guverneaza, cu Soarele din Gemeni, Jupiter din Fecioara, Saturn retrograd in Sagetator si Neptun din Pesti, sau Marea Cruce Cosmica Mutabila cum este cunoscuta in astrologie, anunta pierderi de tot felul in cazul tau. Ia si noteaza!

Horoscop iunie 2016 Taur: Nu-ti vor ajunge banii toata luna

In primul rand, s-ar putea sa suferi o reducere drastica a bugetului. Daca esti un Taur tanar, motivul pentru care nu iti vor mai ajunge banii sunt incapacitatea de a-i gestiona cum trebuie si datoriile pe care ti le-ai facut pentru ca aveai nevoie de finante pentru viciuri. Cum se spune, toate relele se platesc in viata, iar in cazul tau, dusul rece va veni din 10 iunie. Totusi, nu inseamna ca vei fi cel mai sarac semn din zodiac. Pur si simplu va trebui sa strangi putin mai mult cureaua decat in mod obisnuit.

Top 4 zodii care vor avea o vara de vis. Surpriza de pe locul 1

Horoscop trimestrial mai – iunie – iulie 2016

Luna iunie va si o luna a confruntarilor pentru tine. Pot aparea discutii serioase cu o ruda mai in varsta sau cu un prieten fata de care nutresti sentimente contradictorii. Este vorba de acel prieten din copilarie care ti se pare ca s-a schimbat, ca a rupt vraja complicitatii voastre. Te vei intrista putin sa vezi ca oamenii nu mai pastreaza nimic din spiritul ludic al copilariei si, in urma acestei constatari, vei deveni ceva mai dur, mai transant, mai neiertator.

Din punct de vedere sentimental, lucrurile nu vor cunoaste evolutii spectaculoase. Totusi, vei juca un rol important in viata unei prietene sau a unui prieten bun. Vei fi Cupidon si detectiv personal in acelasi timp.

Citeste si: HOROSCOP IUNIE 2016: >> BERBEC; >> TAUR; >> GEMENI >> RAC; >> LEU; >> FECIOARA; >> BALANTA; >> SCORPION; >> SAGETATOR; >> CAPRICORN; >> VARSATOR; >> PESTI

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top