Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop iunie 2016 Berbec

Horoscop Lunar

Horoscop iunie 2016 Berbec

Horoscop iunie 2016 Berbec: Intrarea lui Neptun retrograd in Pesti pe 14 iunie provoaca o serie de nelinisti in sufletul tau.

Iunie va debuta cu stres la locul de munca. Proasta organizare a celorlalti si incapacitatea ta de a te adapta la haos te vor macina inca din primele zile ale lunii. Vei fi nevoit sa faci o serie de compromisuri pentru linistea ta interioara, insa nu va fi cea mai buna alegere caci, fiind cel mai capos semn din zodiac, nu iti convine deloc sa cedezi, mai ales atunci cand stii ca ai dreptate si o poti dovedi usor.

Horoscop iunie 2016 Berbec: Probleme in casa ta din cauza jobului

Problemele de la locul de munca vor fi transportate la domiciliul tau. Va trebuie sa gasesti echilibrul intre necazurile profesionale si relatie cu ai tai, in special cu persoana iubita. Va trebui sa inveti sa nu iti lasi afectata viata sentimentala de tot ce este extern acesteia, chiar si daca la mijloc e vorba despre banii care intretin casa.

Top 4 zodii care vor avea o vara de vis. Surpriza de pe locul 1

Horoscop trimestrial mai – iunie – iulie 2016

Din punct de vedere amoros, persoana iubita va fi alaturi de tine in fiecare moment. Vei avea parte de o luna tensionata in sectorul banilor si al sanatatii. Stresul care se va acumula treptat iti poate crea serioase probleme de sanatate, deci ai mare grija cum te pozitionezi fata de evenimentele care te survoleaza.

Vei fi nevoit sa fii mai impaciuitor in special cu prietenii. Multi dintre amicii tai vor incerca sa te ajute, insa incapatanarea ta va fi prea mare ca cei din jurul tau sa poata face ceva pentru binele tau. E posibil sa mergi intr-o calatorie spre sfarsitul lunii sau chiar inceputul lunii iulie. Acela va fi momentul in care te vei elibera de toate problemele.

Un alt aspect important pentru tine in luna iunie este imaginea pe care ti-o vei crea despre tine, in ochii tai. S-ar putea sa te confrunti cu cateva episoade de depresie sau anxietate din cauza lipsei de autostima.

Citeste si: HOROSCOP IUNIE 2016: >> BERBEC; >> TAUR; >> GEMENI >> RAC; >> LEU; >> FECIOARA; >> BALANTA; >> SCORPION; >> SAGETATOR; >> CAPRICORN; >> VARSATOR; >> PESTI

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top