Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop iunie 2016 Balanta

Horoscop Lunar

Horoscop iunie 2016 Balanta

Horoscop iunie 2016 Balanta: Lucrurile se asaza incet-incet din punct de vedere sentimental, cu mici exceptii.

Cuvantul perfect ar putea defini luna iunie in ceea ce te priveste, mai ales daca ai cautat de mult armonie in sufletul tau. Spunem ca „ar putea” pentru ca provocari vor continua sa existe la tot pasul. Este important de precizat ca, in linii mari, nu vei mai avea tensiuni in viata de cuplu, ba dimpotriva.

Horoscop iunie 2016 Balanta: Secretele tale vor fi descoperite

Partenerul te va sprijini in toate demersurile tale, iar starea ta pacifista, de o relaxare cum rar ai mai avut parte, vor fi ingredientele unui dialog reusit. Persoana iubita va fi aproape de tine atat in treburile fizice, sarcinile casnice de zi cu zi, cat si in privinta problemelor sufletesti pe care le vei dezvalui una cate una. Nu iti va fi deloc usor sa vorbesti despre anumite lucruri, mai ales ca tendinta de a pastra secrete cateva aspecte despre tine va fi mare.

Top 4 zodii care vor avea o vara de vis. Surpriza de pe locul 1

Horoscop trimestrial mai – iunie – iulie 2016

Cu toate acestea, anumite secrete pe care le doreai bine ascunse vor iesi la iveala. Este vorba de acele minciuni pe care le-ai tot spus cu scopul de a te proteja sau de a-i proteja pe cei din jur. Persoanele care afla chestii despre tine nu te vor judeca, ba chiar te vor aprecia pentru loialitatea de care ai dat dovada, pentru taria de a nu spune anumite lucruri.

Vei fi chiar un model pentru multi dintre prietenii tai dupa ce vor afla de ce ai actionat in anumite situatii in moduri care la vremea respectiva pareau ciudate, chiar controversate. Va trebuie sa explici foarte clar de ce ai luat anumite decizii la momentul oportun si nu ai respectat tendintele generale sau regulile pe care chiar tu le-ai acceptat in viata ta.

Citeste si: HOROSCOP IUNIE 2016: >> BERBEC; >> TAUR; >> GEMENI >> RAC; >> LEU; >> FECIOARA; >> BALANTA; >> SCORPION; >> SAGETATOR; >> CAPRICORN; >> VARSATOR; >> PESTI

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top