Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOP IUNIE 2015 TAUR

Horoscop Lunar

HOROSCOP IUNIE 2015 TAUR

HOROSCOP IUNIE 2015 TAUR. La începutul lunii vei sta alături de cei dragi și îi vei consilia în anumite probleme pe care le întâmpină. Nu știm cum se face, dar toți prăpăstioșii ajung la tine în aceste zile, iar tu te descurci excelent să îi îndrumi și să le alini suferința. Nu uita să îți acorzi și ție însuți puțină atenție.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP 2016

În această lună vei avea un câștig mare. Este foarte probabil să primești o moștenire de mult așteaptată sau să ți se înmâneze o primă. Ține bine de acești bani pentru că în a doua jumătate a lunii resursele financiare vor începe să scadă și vei fi predispus la cheltuieli inexplicabile.

HOROSCOP IUNIE 2015 TAUR. După data de 15 vor apărea numeroase provocări pe plan social și profesional. Acest lucru se datorează faptului că Saturn revine în Scorpion. Vei avea parte de mai multă competiție la locul de muncă, dar și de mai mult stres. Sănătatea este foarte importantă și trebuie să ai mai multă grijă de tine, căci există multe șanse să faci o viroză sau o infecție.

Evită să împrumuți bani între 22 și 25 și nu fă investiții în proiecte în care nu crezi cu adevărat. Vor apărea în peisaj probleme mai vechi care nu au fost rezolvate și pe care partenerul tău de viață nu le-a uitat. Încearcă să le pui capăt în această lună.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top