Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOP IUNIE 2015 SCORPION

Horoscop Lunar

HOROSCOP IUNIE 2015 SCORPION

HOROSCOP IUNIE 2015 SCORPION. După data de 5 iunie cariera ta va fi pe drumul cel bun. Evoluezi din toate punctele de vedere și ești apreciat printre colegi și superiori. Ideile tale se numără printre cele mai bune și proiectele pe care le pui în aplicare vor avea un final minunat. Cu toate acestea, unii parteneri de afaceri te pot pune în încurcătură și îți pot crea probleme.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP 2016

Imaginea ta și modul în care ești perceput de către ceilalți vor avea de suferit în a doua jumătate a lunii. Apar în prim plan probleme sentimentale și de încredere mai vechi. Nu stai foarte bine cu stima de sine în ciuda succesului pe care îl ai pe plan profesional.

HOROSCOP IUNIE 2015 SCORPION. Din păcate spre finalul lunii partenerul tău de viațp va avea bănuieli în ceea ce te privește. Acest lucru va crea divergențe și certuri din care îți va fi greu să ieși. Nu este o lună ușoară pe plan sentimental, însă după data de 27 toate problemele se vor rezolva și lucrurile vor intra pe un făgaș bun. Încearcă să fii mai răbdător.

Și spre finalul lunii vei avea succes pe plan profesional, iar proiectele începute acum câteva luni vor da în sfârșit roade. Mențone-te în continuare pe poziție pentru că ești în cea mai bună formă.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top