Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOP IUNIE 2015 SĂGETĂTOR

Horoscop Lunar

HOROSCOP IUNIE 2015 SĂGETĂTOR

HOROSCOP IUNIE 2015 SĂGETĂTOR. Dacă acum te simți ușor nostalgic, după data de 5 te vei simși mai bine și vei fi plin de energie. Vei fi foarte activ pe plan social și este chiar posibil să te îndrăgostești de o persoană care are o cultură și o orientare diferită de at ta. Prima jumătate a lunii este o perioadă prielnică pentru călătorii de orice tip.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP 2016

Vei avea o lună foarte productivă pe plan profesional. Împreună cu partenerul de afaceri vei pune la cale proiecte care vor avea un real succes. Cu colegii te înțelegi foarte bine și dispar toate tensiunile care se regăsesc acum între voi.

HOROSCOP IUNIE 2015 SĂGETĂTOR. Este posibil ca în trecut să te fi confruntat cu anumite probleme care te-au tulburat. Nu ai avut încredere în tine, te-ai simțit pierdut, nu ai reușit să te integrezi sau te-ai simțit neputincios. Este posibil ca aceste sentimente să revină în a doua săptămână din luna iunie și să îți tulbure stima de sine. Încearcă să le gestionezi mai bine și să îți revii mai rapid. Pofta de viață poate fi recâștigată ușor.

Vor apărea probleme în cuplu pe finalul lunii, iar tu vei investi mult prea multă energie în rezolvarea lor. Est eposibil ca și pe plan profesional să se strice ușor lucrurile. Între 27 și 30 iunie vei avea tulburări la nivel personal și afectiv, însă îți vei revnei rapid.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top