Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOP IUNIE 2015 RAC

Horoscop Lunar

HOROSCOP IUNIE 2015 RAC

HOROSCOP IUNIE 2015 RAC. În prima parte a lunii te vei situa într-o poziție foarte bună pe plan financiar. Există multe șanse de câștig și apar multe oportunități în calea ta. Ai grijă cum investești banii pe care îi căștigi!

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP 2016

În primele zile din iunie, îți revii chiar și pe plan sentimental și închei relații care nu îți aduc niciun beneficiu. Nostalgia te părăsește și acum poți privi cu mai multă maturitate lucrurile. Nu te mai dor acțiunile anumitor persoane și ești mult mai puternic și mai focusat. Continuă tot așa!

HOROSCOP IUNIE 2015 RAC. Odată cu întoarcerea lui Saturn în Scorpion vor reveni în sufletul tău sensimente de gelozie și posesivitate pe care le credeai de mult plecate. Ți-ai propus să faci pe detectivul cu persoana iubită, însă asta nu e cea mai bună soluție.

Spre finalul lunii vor reapărea gândurile negative și sentimentul de îngrijorare. Nici cu sănătatea nu vei sta foarte bine în această perioadă. Este recomandat să îți faci un control de rutină, căci s-ar putea să descoperi că ai anumite probleme la care nu te-ai fi gândit nici în ruptul capului. După data de 28 vei avea parte de căștiguri substanțiale și de mai multă apreciere din partea superiorilor.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top