Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOP IUNIE 2015 PEȘTI

Horoscop Lunar

HOROSCOP IUNIE 2015 PEȘTI

HOROSCOP IUNIE 2015 PEȘTI. Atitudinea de învingător este atuul tău în această perioadă. Te faci remarcat datorită ideilor și propunerilor inedite pe car ele aduci în prim plan la locul de muncă. Superiorii vor fi mândri de tine și te vor recompensa pe măsură. Vei câștiga și respectul colegilor și toți vor avea de învățat de la tine.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP 2016

Acasă lucrurile se așează și vei fi mult mai liniștit. Dacă până acum au existat mici dispune și tensiuni, acum toată lumea se calmează și comunicarea este mult mai bună. Ești foarte determinat să păsterzi relații bune chiar și cu rudele îndepărtate. S-ar putea să ai totuși parte de dezamăgiri din partea prietenilor apropiați.

HOROSCOP IUNIE 2015 PEȘTI. Începând cu jumătatea acestei luni și până la sfârșitul verii vei avea ocazia să demonstrezi tot ceea ce ai învățat în ultimii ani despre viață. Vei avea parte de încercări care vor scoate ce este mai bun din tine și te vor ajuta să realizezi că ai făcut schimbări mari la propria persoană.

Spre finalul lunii apar răni din trecut care trebuie să fie vindecate. Te vei ocupa de acest lucru, însă vei ignora alte probleme care apar la orizont. Puterea ta de concentrare scade și apar tot mai multe impredimente pe plan personal. Te împrietenești prea repede cu persoanele noi și vei avea de suferit din această cauză.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top