Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOP IUNIE 2015 LEU

Horoscop Lunar

HOROSCOP IUNIE 2015 LEU

HOROSCOP IUNIE 2015 LEU. Vești bune pentru tine! De luna aceasta revii în centrul atenției, acolo unde mereu îți dorești să fii. Chiar și la locul de muncă colegii te apreciază mai mult și sunt încântați de proiectele pe care le propui. Ai reușit să ajungi și în atenția șefilor, iar asta este un lucru foarte bun. Dacă te numeri printre persoanele singure, trebuie să știi că vei întâlni persoane noi în această perioadă, care te vor iumi și îți vor atrage atenția din toate punctele de vedere.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP 2016

În a doua parte a lunii te împaci cu prieteni mai vechi care te-au dezamăgit și te decizi să ierți și să uiți tot ce a fost rău în relațiile dintre voi. Există toate șansele să te impaci cu familia, dacă sunteți certați, sau să rezolvați anumite probleme pentru care încă nu ați găsit soluția. Cuvântul cheie în această perioada este răbdare.

HOROSCOP IUNIE 2015 LEU. Ai grijă în ce afaceri te bagi, căci spre finalul lunii vei realiza că nu este ceea ce ai căutat și că resursele tale financiare s-au pierdut pe apa sâmbetei. Nu te baza pe prieteni și pe ideile acestora, ci fă ce îți dictează instinctul.

În ultimele zile din iunie te va cuprinde melancolia și dorul. Îți vei dori să revezi persoane dragi car enu îți sunt aproape și vei face o călătorie în acest scop.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top