Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOP IUNIE 2015 GEMENI

Horoscop Lunar

HOROSCOP IUNIE 2015 GEMENI

HOROSCOP IUNIE 2015 GEMENI. La începutul lunii vei întări relații pe care le ai cu colegii și cu șefii și îi vei pune la curent cu planurile de viitor pe care le ai. Ești într-o perioadă a vieții tale în care toată lumea roiește în jurul tău și toți te consideră foarte popular. Profită de acest lucru și expune-ți mai mult părerile și dorințele!

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP 2016

Vor reveni în atenția ta probleme dint recut, însă cu multă rpbdare le vei rezolva. Ai mare grijă de sănătate căci s-ar putea să ai aprte de neplăceri. Dacă ai suferit în trecut de anumite afecțiuni este indicat să îți faci câteva controale pentru a te asigura că problema nu revine. Pot apărea în peisaj și vechi probleme de la locul de muncă. După jumătatea lunii vei avea senzația că șefii pun prea multă presiune pe tine.

HOROSCOP IUNIE 2015 GEMENI. Trebuie săa i mai multp grijă la comportamentul pe care îl ai față de persoanele pe care le-ai cunoscut de puțină vreme. Riști să lași o impresie greșită sau să faci anumite gafe care nu te vor pune într-o lumină foarte bună.

Este important să nu lași sentimentele să îți influențe deciziile luat epe plan financiar. Nu confunda lucrurile și menține- te pe poziție. Există toate șansele să apară în peisaj persoane care vor profita de bunătatea și sinceritatea ta. Ocolește-le pe cât posibil!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top