Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOP IUNIE 2015 FECIOARA

Horoscop Lunar

HOROSCOP IUNIE 2015 FECIOARA

HOROSCOP IUNIE 2015 FECIOARA. În primele zile ale lunii iunie te vei simți mai puțin apreciată și vei tânji după atenția persoanelor dragi. Ți se pare că planurile și propunerile tale nu sunt luate în considerare nici la locul de muncă, iar tu ai intrat într-un con de umbă din care îți este foarte greu să ieși.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP 2016

În a doua jumătate a lunii se pare că primești mai multă atenție și ești chiar avansat pe plan profesional. Vei fi trimis la cursuri de specializare și renumerația ta va crește. Există și alte surse de venit care apar la orizont. Fii foarte atent la cheltuielile pe care le faci căci banii tău se vor risipi mult prea repede.

HOROSCOP IUNIE 2015 FECIOARA. Discuții mai vechi dintre tine și unii membri ai familiei apar din nou la suprafață și dau naștere certurilor și supărărilor. Încearcă să nu mai fii atât de subiectiv și pune-te și în locul celorlalți. Îți vei pierde calmul de multe ori, iar asta nu va aduce un final fericit.

Spre finalul lunii viața profesională va interacționa cu cea personală și vor apărea mici discuții contradictorii cu partenerul de viață. Trebuie să investești mai mult timp și mai multă energie în relațiile cu copiii, familia și chiar prietenii. Ieși mai mult și primește mai multe vizite la tine acasă!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top