Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOP IUNIE 2015 CAPRICORN

Horoscop Lunar

HOROSCOP IUNIE 2015 CAPRICORN

HOROSCOP IUNIE 2015 CAPRICORN. Dacă vrei să îți dai seama cu adevărat de intențiile partenerilor de afaceri gândește-te la experiențele pe care le-ai mai avut cu ei și ia în considerare că oamenii se schimbă foarte greu. În a doua jumătate a lunii toate încurcăturile care au apărut la locul de muncă se vor clarifica și nu te vei simți mai liniștit. Nu mai există tensiuni între tine și superiori.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP 2016

Dacă anul trecut ai avut planuri pe care nu ai reușit să le duci la capăt, luna aceasta ai toate șansele să închei toate socotelile și să iei o decizie importantă în privința lor. Vor reveni de asemenea numeroase sentimente pe care le credeai îngropate de mult și este posibil ca gândul să te ducă spre o persoană dragă plecată departe.

HOROSCOP IUNIE 2015 CAPRICORN. Vei avea de probleme de comunicare cu familia și prietenii după data de 12. Nu vei reuși să te faci auzit și vei simți că toată lumea ignoră problemele tale. Răbdarea îți va fi crunt pusă la încercare și vor apărea mici divergențe pe care va trebuie să le rezolvi cu calm.

La finalul lunii vei avea un câștig. Dacă aștepți o moștenire ai toate șansele să o vezi în mâinile tale în această lună. De asemenea semnezi acte și închei câteva afaceri care par a fi profitabile.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top