Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOP IUNIE 2015 BALANTA

Horoscop Lunar

HOROSCOP IUNIE 2015 BALANTA

HOROSCOP IUNIE 2015 BALANTA. În prima parte a lunii iunie viața ta socială este înfloritoare. Cunoști oameni noi de la care ai ce învăța și legi noi prietenii care vor fi benefice pentru tine. Este o perioadă bună și pentru întâlnirile de afaceri sau proiecte noi. Ai grijă totuși în cine îți pui încrederea.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP 2016

Luna iunie peste perfectă pentru a pune accent pe carieră și a lua parte la cursuri de perfecționare. Dacă ai de dat vreun examen trebuie să știi că vei avea parte de succes. Puterea ta de concentrare este la cote maxime și asta te va ajuta din plin. Superiorii tăi vor sesiza schimbarea care vine din interiorul tău și vor profita de ea la maxim. Astfel vei primi noi task-uri pe care le vei duce la bun sfârșit în cel mai bun mod.

HOROSCOP IUNIE 2015 BALANTA. Dacă în trecut te-ai confruntat cu probleme financiare, este posibil ca acestea să revină. Acest lucru se datorează în special întrării lui Saturn în Scorpion, care aduce vechi probleme în prim plan. Ai grijă așadar cumg estionezi finanțele și nu fă investiții mari în această perioadă.

Spre finalul lunii vor apărea certuri și mici divergențe între tine și partenerii tăi de afaceri. Va trebuie să lași mai mult de la tine și să te compromiți ca să rezolvi situația. Se pare că aid e a face doar cu oameni încăpățânați și rigizi în această perioadă. Fii mai degajat și lasă lucrurile să vină de la sine.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top