Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop luna iunie 2014 – Varsator

Horoscop Lunar

Horoscop iunie 2014 – Varsator – Dragoste

Horoscop iunie 2014 – Varsator – Dragoste

Horoscop iunie 2014 – Varsator – Dragoste. Viaţa sentimentală ar trebui să fie mai lejeră, relaxantă, ca o zi de vacanţă, şi îţi place să te bucuri de momentele frumoase alături de persoana de care îţi place.

Horoscop iunie 2014 – Varsator – Dragoste. Nu e imposibil ca o veche iubire să renască sau să revină în calea ta pentru că au mai rămas unele lucruri nespuse sau nerezolvate între voi, şi îi vei oferi o nouă şansă! Iubirile noi, însă, conţin o oarecare doză de iluzie, de visare, ca atare nu s-ar putea spune nici că se leagă uşor şi nici că duc într-o direcţie foarte clară, acum doar bucurându-te de senzaţii şi speranţe.

Horoscop iunie 2014 – Varsator – Dragoste. Nu-ţi face iluzii foarte mari de la o banală invitaţie la cafea, relaţia are nevoie de timp să se înfiripeze şi să se consolideze, ca atare a întâlni acum pe cineva prima oară nu e deja garanţia unei viitoare… nunţi! Relaxează-te şi distrează-te, pentru că aşa trebuie tratată iubirea acum: ca pe un amuzament, ca pe o joacă, fără planuri încă! Viaţa de cuplu, cea oficială, nu e deloc simplă, orgoliile unuia sau ale altuia dintre parteneri ies la iveală şi declanşează tensiuni, deci ar fi bine să mai reduci din pretenţii, din ambiţii, din capricii, că şi celălalt le are pe ale lui.

Varsator IUNIE 2014 DRAGOSTE» | Varsator IUNIE 2014 – CARIERA» | Varsator IUNIE 2014 – BANI + GENERAL» INTOARCE-TE LA TOATE ZODIILE

Horoscop oferit de acvaria.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top