Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop luna iunie 2014 – Scorpion

Horoscop Lunar

Horoscop iunie 2014 – Scorpion – Dragoste

Horoscop iunie 2014 – Scorpion – Dragoste

Horoscop iunie 2014 – Scorpion – Dragoste.Iubirea este la loc de cinste la începutul lunii, dăruind mult celui drag. Atenţie, romantism, tandreţe, căldură sufletească, toate fac parte din meniu şi vă răsfăţaţi unul pe altul cu tot ce are inima de oferit. Poate fi luna în care dragostea reapare pe strada ta, în cel mai romantic moment, deci te găseşte pregătit pentru o idilă!

Horoscop iunie 2014 – Scorpion – Dragoste. Cu ceva noroc, poate fi vorba de cea mai frumoasă iubire a vieţii tale, pentru că simţi ceva cu totul special. Te-ai putea îndrăgosti lulea, încât i-ai putea cere deja mâna celui de lângă tine, visând deja la nuntă! Din a doua decadă a lunii, însă, în cuplu mai apar şi animozităţi, motive de suspiciune, de gelozie, poate din cauza posesivităţii unuia din voi, şi, de la o remarcă mai egoistă la un conflict mai aprins, nu e decât un pas, deci ai mare grijă cum te porţi cu partenerul oficial, că poate ieşi cu suferinţe şi palpitaţii.

Horoscop iunie 2014 – Scorpion – Dragoste. Finalul de lună e şi mai periculos, pentru că între tine şi jumătatea ta se pot infiltra minciuni, iluzii, trădare, vise deşarte, şi, dacă nu reveniţi la realitate cât mai repede, riscaţi să mergeţi amândoi într-o direcţie înşelătoare.

Scorpion IUNIE 2014 DRAGOSTE» | Scorpion IUNIE 2014 – CARIERA» | Scorpion IUNIE 2014 – BANI + GENERAL» INTOARCE-TE LA TOATE ZODIILE

Horoscop oferit de acvaria.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top