Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop luna iunie 2014 – Scorpion

Horoscop Lunar

Horoscop iunie 2014 – Scorpion – Cariera

Horoscop iunie 2014 – Scorpion – Cariera

Horoscop iunie 2014 – Scorpion – CarieraCel mai mare inamic al sarcinilor de serviciu de zi cu zi eşti chiar tu, pentru că nimic nu-ţi place, găseşti numai defecte la tot ce faci, dai peste cap tot ce ai construit, dintr-un exces de zel mult prea mare. Judeci tot ce faci, vezi peste tot numai obstacole şi probleme, şi exagerezi gravitatea anumitor piedici. Stresul acumulat la serviciu devine obositor la un moment dat, încât nu mai reuşeşti deloc să te relaxezi, să dormi nopţile, să îţi regăseşti doza de linişte de care ai nevoie.

Horoscop iunie 2014 – Scorpion – Cariera. Te duci la serviciu deja nervos şi stresul devine insuportabil la un moment dat, pentru că neînţelegerile apar la tot pasul. În asemenea tensiune, nu se prea poate vorbi de randament, de succes, de realizări, de satisfacţii profesionale, ci doar de multă muncă, nervi descătuşaţi, conflicte între colegi sau cu şefii cei mari, ca atare pregăteşte-te sufleteşte pentru o lună complicată. Ce-ar fi să-ţi iei o vacanţă chiar acum, ca să mai scapi un pic de furtunile de la serviciu?

Horoscop iunie 2014 – Scorpion – Cariera. Oricum nu e nicio plăcere să mergi la serviciu în asemenea situaţie, jobul fiind sursa celor mai mari motive de nervi sau conflicte. 

Scorpion IUNIE 2014 DRAGOSTE» | Scorpion IUNIE 2014 – CARIERA» | Scorpion IUNIE 2014 – BANI + GENERAL» INTOARCE-TE LA TOATE ZODIILE

Horoscop oferit de acvaria.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top