Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop luna iunie 2014 – Scorpion

Horoscop Lunar

Horoscop iunie 2014 – Scorpion – Bani + general

Horoscop iunie 2014 – Scorpion – Bani + general

Eşti printre puţinele zodii care nu se plâng de prea multe hopuri, în această perioadă. Eşti atât de bine susţinut de Jupiter şi Neptun din celelalte zodii de apă, încât se poate vorbi chiar de o lună uşoară şi plăcută. O fi Saturn, în continuare, în zodia ta, dar te-ai obişnuit atât de bine cu el, încât nici nu-l mai bagi în seamă, devenind un fel de şef pe care îl tolerezi şi îl asculţi fără să-i mai observi prezenţa.

Horoscop iunie 2014 – Scorpion – Bani

Horoscop iunie 2014 – Scorpion – BaniÎţi vin o mulţime de idei interesante, unele chiar ciudate, prin care ai putea câştiga nişte bani în plus. De undeva, chiar te-ai putea trezi cu o sumă de bani, poate trimisă de cineva de departe, sau poate închei o tranzacţie deosebită, încât veştile financiare sună bine.

Nu se poate vorbi de o creştere majoră de venit – cel puţin nu legat de salariul lunar de la serviciu – dar ai putea da o lovitură la un moment dat, dintr-o direcţie neaşteptată. Banii, aşa cum vin, tot aşa de repede se şi duc! 

Scorpion IUNIE 2014 DRAGOSTE» | Scorpion IUNIE 2014 – CARIERA» | Scorpion IUNIE 2014 – BANI + GENERAL» INTOARCE-TE LA TOATE ZODIILE

Horoscop oferit de acvaria.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top