Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop luna iunie 2014 – Sagetator

Horoscop Lunar

Horoscop iunie 2014 – Sagetator – Bani + general

Horoscop iunie 2014 – Sagetator – Bani + general

Deşi nu se petrece nimic nou prin zodia ta, guvernatorul tău Jupiter primeşte luna aceasta o doză suplimentară de energie, de ambiţie, de forţă, la momentul cel mai potrivit pentru a-ţi recăpăta încrederea în tine şi în planurile tale. Poate te-ai lăsat un pic influenţat de zvonuri negative, de propriile temeri, de eşecurile din ultima perioadă, dar gata, acum se vede că ai învăţat multe din lecţiile vieţii şi îţi recapeţi energia caracteristică. Nu te laşi, eşti puternic, pregătit pentru orice. Doar o parte din Săgetători, cei născuţi pe la mijlocul zodiei, sunt mai fantezişti, mai idealişti, mai visători, alergând încă după cai verzi pe pereţi, dar într-o zi se vor trezi şi vor reveni şi ei la realitate. Tot ce e acum în adâncul fiinţei tale nu mai e teamă, ci sursa ta principală de ambiţie şi voinţă, deci este exact ce aveai nevoie pentru tot va urma!

Horoscop iunie 2014 – Sagetator – Bani

Horoscop iunie 2014 – Sagetator – Bani. Horoscop iunie 2014 – Sagetator – Bani. Banii sunt unul din subiectele cele mai fragile ale acestei perioade, tocmai de aceea trebuie să urmezi nişte reguli, limite sau restricţii, ca să nu dezechilibrezi balanţa şi aşa destul de instabilă a bugetului.

Horoscop iunie 2014 – Sagetator – Bani. Toată luna vei resimţi un real stres la fiecare nouă factură care apare, la fiecare nouă acţiune ce necesită bani, şi cel mai rău te va irita orice plată neprevăzută cu care te-ai putea trezi peste noapte şi care, din păcate, sunt foarte posibile.

Horoscop iunie 2014 – Sagetator – Bani. Calculează cu cap fiecare pas cu conţinut financiar, pentru că un impuls de moment ar putea genera un mic haos în portofel! Nu cumpăra ce nu e obligatoriu în acest moment şi nu intra în sumele puse deoparte cu alte scopuri, că nu vei putea să le pui la loc.

Sagetator IUNIE 2014 DRAGOSTE» | Sagetator IUNIE 2014 – CARIERA» | Sagetator IUNIE 2014 – BANI + GENERAL» INTOARCE-TE LA TOATE ZODIILE

Horoscop oferit de acvaria.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top