Connect with us

Revistateo.ro

horoscop-luna-iunie-2014-PESTI

Horoscop Lunar

Horoscop iunie 2014 – Pesti – Dragoste

Horoscop iunie 2014 – Pesti – Dragoste

Horoscop iunie 2014 – Pesti – Dragoste. Vorbeşti la modul cel mai serios despre iubire, despre angajamente, pentru că tot ce aţi construit împreună e destul de consistent ca să speri deja ceva de viitor.

Horoscop iunie 2014 – Pesti – Dragoste. În ciuda unor reacţii mai impulsive ale vreunuia din voi, totuşi speri mult de la ziua de mâine alături de cel drag, pentru că şi el se implică la fel de serios. Tu poţi fi printre zodiile norocoase în acest sens, când visele de iubire încep să se materializeze în cel mai profund mod. Nu mai e doar un vis, ci chiar o discuţie matură şi serioasă între doi oameni cu scaun la cap.

Horoscop iunie 2014 – Pesti – Dragoste. În cuplul oficial, pot reveni în discuţie o serie de aspecte nerezolvate anterior şi care cer de la voi o mai mare atenţie. Acum aveţi starea necesară pentru a găsi soluţii, ca să restabiliţi armonia şi liniştea în casă.

Pesti IUNIE 2014 DRAGOSTE» | Pesti IUNIE 2014 – CARIERA» | Pesti IUNIE 2014 – BANI + GENERAL» INTOARCE-TE LA TOATE ZODIILE

Horoscop oferit de acvaria.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top