Connect with us

Revistateo.ro

horoscop-luna-iunie-2014-PESTI

Horoscop Lunar

Horoscop iunie 2014 – Pesti – Cariera

Horoscop iunie 2014 – Pesti – Cariera

Horoscop iunie 2014 – Pesti – Cariera. La serviciu, atmosfera nu e prea plăcută, se resimte un spirit de competiţie marcat de orgolii, de lupte de supremaţie, de egoism, dar trebuie să rezişti acestei situaţii cu brio, fără a aluneca şi tu în aceeaşi capcană. Orgoliile se vor descătuşa de la orice, uneori pot fi şi constructive, pentru că măresc ambiţia de a ieşi primul din orice confruntare, dar alteori poţi cădea învins în faţa altora mai agresivi şi mai infatuaţi, fie că au sau nu motive s-o facă pe grozavii.

Horoscop iunie 2014 – Pesti – Cariera. Pot reveni la lumină unele situaţii neplăcute din trecut, pe care nu le-ai gestionat corect cândva şi care cer acum de la tine nişte eforturi suplimentare. Nu trebuie să le laşi să continue pe aceeaşi linie, pentru că acum ţi se oferă şansa de a le rezolva şi da la o parte. Poate mai ai ceva de învăţat sau tot ce ai acumulat prin studiu poate fi abia acum folosit cu succes pentru rezolvarea acelor sarcini restante.

Horoscop iunie 2014 – Pesti – Cariera. Aruncă deci o privire înapoi, pentru că ai primit mai demult informaţia de care ai nevoie acum, trebuie doar s-o scoţi la lumină din memorie. Dacă ţi se oferă ocazia de a mai învăţa ceva, chiar dacă pare să nu aibă nicio legătură cu problema de faţă, nu da înapoi, pentru că se vor sedimenta toate aceste informaţii şi nici nu ştii când le foloseşti. 

Pesti IUNIE 2014 DRAGOSTE» | Pesti IUNIE 2014 – CARIERA» | Pesti IUNIE 2014 – BANI + GENERAL» INTOARCE-TE LA TOATE ZODIILE

Horoscop oferit de acvaria.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top